top of page
Εικόνα συγγραφέαKouvadomania

To Champions League όπως θα ήθελες να είναι


Novibet Promo

Το δεύτερο… πιάτο της 1ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Champions League σερβίρετε απόψε. Τα βλέμματα επικεντρώνονται στο «Άνφιλντ» και στο «Τζουζέπε Μεάτσα», όπου τέσσερις παραδοσιακές δυνάμεις της «Γηραιάς Ηπείρου» διασταυρώνουν τα ξίφη τους (22:00).


Για τον 2ο όμιλο, Λίβερπουλ και Μίλαν συνθέτουν ένα ζευγάρι, με μεγάλο παρελθόν και 13 Κύπελλα Πρωταθλητριών. O καταπληκτικός τελικός της Πόλης (2005) και εκείνος της Αθήνας (2007), ανήκουν αναμφισβήτητα στους κορυφαίους της διοργάνωσης, με τις δύο ομάδες να χαρίζουν πλούσιο θέαμα και συγκινήσεις σε αμφότερους. Αυτές είναι και οι μοναδικές συγκρούσεις της ιστορίας τους.


Η Λίβερπουλ φιλοδοξεί να επιστρέψει στις μακροσκελής πορείες και να διεκδικήσει το 7ο τρόπαιο στον θεσμό. Με τα επιθετικά όπλα Μανέ, Σαλάχ, Ζότα «ζεστά» και την άμυνα σε υψηλά επίπεδα σταθερότητας, το σύνολο του Γιούργκεν Κλοπ παραμένει αήττητο στις τέσσερις πρώτες στροφές της Premier League (3-1-0, 3/4 μηδέν παθητικό).


Για τους «ροσονέρι» η αναμέτρηση στο Νησί, σηματοδοτεί με κάθε επισημότητα την επιστροφή τους στα «σαλόνια» του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου έπειτα από 7 χρόνια! Σε αγωνιστικό επίπεδο, η ομάδα του Στέφανο Πιόλι έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά την χρονιά στην Serie A, αριθμώντας τρεις νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις, με απολογισμό τερμάτων 7-1!


Λίβερπουλ – Μίλαν 1:1.60 X:4.60 2:4.80


Μετάβαση στο «Τζουζέπε Μεάτσα» και τον 4ο όμιλο, για το Ιντερ-Ρεάλ Μαδρίτης (22:00). Οι «νερατζούρι» δείχνουν να προσαρμόζονται γρήγορα στην μετά Κόντε και Λουκάκου εποχή. Οι πρωταθλητές Ιταλίας μετρούν 2 νίκες και 1 ισοπαλία έως τώρα στο εγχώριο πρωτάθλημα, με τον Σιμόνε Ιντζάγκι να δηλώνει ικανοποιημένος από την μέχρι τώρα εικόνα της ομάδας του.


Στο στρατόπεδο των Μαδριλένων, η παρουσία του Κάρλο Αντσελότι εγγυάται ηρεμία και σταθερότητα, παρά το γεγονός ότι η ομάδα βρίσκεται σε μεταβατική περίοδο. Το παραπάνω αποτυπώνεται και στα έως τώρα αποτελέσματά τους στην La Liga: 3-1-0, σκόραραν τουλάχιστον 3 φορές στα 3/4, πρωτοπόρος.


Όσον αφορά την ιστορία των μεταξύ τους αναμετρήσεων, συναντήθηκαν και πέρσι στην φάση των ομίλων, με τη Ρεάλ Μαδρίτης να πανηγυρίζει δύο νίκες (3-2 στη Μαδρίτη και 2-0 στο Μιλάνο). Αυτές είναι και οι μοναδικές φορές που τέθηκαν αντιμέτωπες στην ιστορία τους!


Ίντερ – Ρεάλ Μαδρίτης 1:2.50 X:3.50 2:2.75


Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.


Το Champions League όπως θα ήθελες να είναι...


*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI


ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ


21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

2 Προβολές

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Comments


Στοιχηματικά νέα
stoiximan.png
Stoiximan

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png
pamestoiximaimage.jpg
PameStoixima_gr_Logo_21 1.png

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png
betback.png
bet365

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png
BWIN Leaderboard_edited.jpg
Bwin

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png
400x1000_Right_edited.jpg
Sportingbet

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png
Super Combo novibet_edited.jpg
Novibet

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png

Προγνωστικά Στοιχήματος
Καθημερινά η ομάδα του Kouvadomania.gr αναλύει και προτείνει σημεία από το ποδοσφαιρικό κουπόνι στοιχήματος. Τα προγνωστικά στοιχήματος είναι γραμμένα με απλό κατανοητό τρόπο και πολύ εύκολο να τα βρείτε μέσα στην ιστοσελίδα.
Τα προγνωστικά μας είναι είτε σε άρθρα με ανάλυση, είτε ως προτάσεις Quick Bet με προτεινόμενα σημεία και απόδοση σε πίνακα.


Προγνωστικά Στοιχήματος Ποδοσφαίρου
Στην Kouvadomania.gr θα βρείτε κατά κύριο λόγο προγνωστικά στοιχήματος ποδοσφαίρου, μας αρέσει το ποδόσφαιρο περισσότερο από κάθε άλλο άθλημα, παρόλα αυτά κάποιες φορές θα βρείτε και προγνωστικά άλλων αθλημάτων είτε μέσο συνεργασίας με κάποιον tipster είτε σε περιπτώσεις μεγάλων διοργανώσεων.

Προγνωστικά Στοιχήματος Quick Bet
Τα προγνωστικά στοιχήματος Quick Bet είναι ένας πίνακας προτάσεων ο οποίος ανανεώνεται σχεδόν καθημερινά και παρουσιάζει κάποιες βασικές προτάσεις της ομάδας της σελίδας μας χωρίς ανάλυση.
Ουσιαστικά μιλάμε για "γρήγορες" προβλέψεις. Συνήθως τα προγνωστικά αυτά συμβαδίζουν με τα άρθρα προγνωστικών στοιχήματος που θα βρείς στην σελίδα μας.


Προγνωστικά Στοιχήματος Bet Builder Τα προγνωστικά στοιχήματος Bet Builder δίνονται κυρίως σε σπουδαίες αναμετρήσεις είτε ενχώριες είτε μεγάλων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων. Εκμεταλευόμαστε την δυνατότητα Bet Builder των στοιχηματικών και πρακτικά προτείνουμε για 1 συγκεκριμένη αναμέτρηση συνδυασμό σημείων. Τα προγνωστικά στοιχήματος Bet Builder είναι ιδιαίτερα διασκεδαστικά και συνήθως οι αποδόσεις που καταλήγουν είναι ιδιαίτερα αξιόλογες.

Θεωρία Στοιχήματος

Kouvadomania.gr

👉 Προγνωστικά Στοιχήματος. Αναλύσεις & Προβλέψεις για το Πάμε Στοίχημα. Προγνωστικά στοιχήματος δωρεάν καθημερινά. 
Oι καλύτερες προτάσεις για το πάμε στοίχημα, καθημερινά με ιστορικό προβλέψεων! Προγνωστικά Στοιχήματος - Τί παίζουμε στοίχημα σήμερα;
Προγνωστικά Στοιχήματος, δωρεάν προτάσεις για το στοίχημα. Προγνωστικά Bet Builder, προβλέψεις. Quick Bet!

bottom of page