top of page

Προγνωστικά Premier League 04/05


Προγνωστικά Premier League

Γεια σας φίλοι αναγνώστες, Το ενδιαφέρον κορυφώνεται στην Αγγλία και δύο από τους διεκδικητές του τίτλου ρίχνονται στη μάχη το Σάββατο στην 36η στροφή της Premier League. Η βαθμολογία «φωτογραφίζει» μάχες σε όλα τα μέτωπα με την Άρσεναλ να έχει 80 βαθμούς στο σακούλι της και την Σίτι να ακολουθεί με 79 κι ένα ματς λιγότερο. Η ομάδα μας ξεχώρισε μια τριαδούλα με στόχο το ΤΑΜΕΙΟ!



14:30 Άρσεναλ - Μπόρνμουθ

Η Άρσεναλ με τον τίτλο του φαβορί υποδέχεται την Μπόρνμουθ με στόχο να μην πέσει στις παγίδες που θα στήσουν οι φιλοξενούμενοι. Οι Gunners προέρχονται από δύο εντυπωσιακές νίκες κόντρα σε Τσέλσι (5-0) και Τότεναμ (2-3) και στο τελευταίο ντέρμπι με τους Spurs πρωταγωνίστησαν οι Χάβερτς, Σάκα. Οι παίχτες του Μίκελ Αρτέτα αναγνωρίζουν ότι μια «γκέλα» θα τους φέρει σε μειονεκτική θέση και αναμένεται να μπουν με ορμή στο γήπεδο.

Η Μπόρνμουθ βρίσκεται στην 10η θέση και βαθμολογίας και δεν έχει κανένα βαθμολογικό κίνητρο. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι οι ποδοσφαιριστές του Άντονι Ιραόλα θα αδιαφορήσουν μέσα στο «Emirates». Μάλιστα, το γεγονός ότι προέρχονται από δύο σερί νίκες κόντρα σε Γουλβς και Μπράιτον με μηδέν παθητικό επιβεβαιώνει του λόγου το αληθές.

Εκτίμηση: Άρσεναλ Over 2.5 17:00 Μπέρνλι - Νιουκάστλ

Μπέρνλι & Νιουκάστλ καίγονται για βαθμούς για ξεχωριστό λόγο η κάθε μιά. Η μεν Μπέρνλι με 24 βαθμούς κυνηγάει τους 3 βαθμούς της νίκης στην μάχη που δίνει για την σωτηρία της, η Νιουκαστλ με 53 βαθμούς θέλει τη νίκη για να μείνει στο κυνήγι τουλάχιστον της 6ης θέση που δίνει Ευρωπαϊκό εισιτήριο. Παιχνίδι με γκολ εκατέρωθεν περιμένω βάση εικόνας με τα 3-5 γκολ να φαντάζουν πολύ πιθανό σημείο για την αναμέτρηση

Εκτίμηση: 3-5 γκολ 19:30 Mάντσεστερ Σίτι - Γούλβς

Η Μάντσεστερ Σίτι το έχει κάνει… παράδοση να «τρέχει» μεγάλα νικηφόρα σερί στο δεύτερο μισό της σεζόν και παίζει με το πόδι «γκάζι». Το απόγευμα οι «πολίτες» υποδέχονται στο “Etihad” τη Γουλβς και θέλουν ένα ακόμα «τρίποντο» στην προσπάθεια που κάνουν για να κατακτήσουν ένα ακόμα πρωτάθλημα στα χρόνια του Πεπ Γκουαρδιόλα στο Μάντσεστερ. Τελευταία ήττα για τη Σίτι στην Premier League ήταν στις 6 Δεκεμβρίου! Με νίκη επί της Λούτον έβαλε τέλος σε σερί έξι αγώνων χωρίς «τρίποντο» η Γουλβς, η οποία παίζει πλέον για το καλύτερο δυνατό φινάλε στη σεζόν.

Εκτίμηση: Σίτι Under 3.5



Άρσεναλ - Μπόρνμουθ

Άρσεναλ Over 2.5

1.72


stoiximan logo

Μπέρνλι - Νιούκαστλ

3-5 γκολ

1.65


stoiximan logo

Mάντσεστερ Σίτι - Γούλβς

Σίτι Under 3.5

1.65


stoiximan logo


Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.


21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

163 Προβολές

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
stoiximan eikona.jpg
Stoiximan

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png
pamestoiximaimage.jpg
pamestoixima_260x160.png

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png
betback.png
bet365

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png
BWIN Leaderboard_edited.jpg
Bwin

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png
1200x800_edited.jpg
Betshop

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png
400x1000_Right_edited.jpg
Sportingbet

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png
Super Combo novibet_edited.jpg
Novibet

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png
Στοιχηματικά νέα

Προγνωστικά Στοιχήματος
Καθημερινά η ομάδα του Kouvadomania.gr αναλύει και προτείνει σημεία από το ποδοσφαιρικό κουπόνι στοιχήματος. Τα προγνωστικά στοιχήματος είναι γραμμένα με απλό κατανοητό τρόπο και πολύ εύκολο να τα βρείτε μέσα στην ιστοσελίδα.
Τα προγνωστικά μας είναι είτε σε άρθρα με ανάλυση, είτε ως προτάσεις Quick Bet με προτεινόμενα σημεία και απόδοση σε πίνακα.


Προγνωστικά Στοιχήματος Ποδοσφαίρου
Στην Kouvadomania.gr θα βρείτε κατά κύριο λόγο προγνωστικά στοιχήματος ποδοσφαίρου, μας αρέσει το ποδόσφαιρο περισσότερο από κάθε άλλο άθλημα, παρόλα αυτά κάποιες φορές θα βρείτε και προγνωστικά άλλων αθλημάτων είτε μέσο συνεργασίας με κάποιον tipster είτε σε περιπτώσεις μεγάλων διοργανώσεων.

Προγνωστικά Στοιχήματος Quick Bet
Τα προγνωστικά στοιχήματος Quick Bet είναι ένας πίνακας προτάσεων ο οποίος ανανεώνεται σχεδόν καθημερινά και παρουσιάζει κάποιες βασικές προτάσεις της ομάδας της σελίδας μας χωρίς ανάλυση.
Ουσιαστικά μιλάμε για "γρήγορες" προβλέψεις. Συνήθως τα προγνωστικά αυτά συμβαδίζουν με τα άρθρα προγνωστικών στοιχήματος που θα βρείς στην σελίδα μας.


Προγνωστικά Στοιχήματος Bet Builder Τα προγνωστικά στοιχήματος Bet Builder δίνονται κυρίως σε σπουδαίες αναμετρήσεις είτε ενχώριες είτε μεγάλων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων. Εκμεταλευόμαστε την δυνατότητα Bet Builder των στοιχηματικών και πρακτικά προτείνουμε για 1 συγκεκριμένη αναμέτρηση συνδυασμό σημείων. Τα προγνωστικά στοιχήματος Bet Builder είναι ιδιαίτερα διασκεδαστικά και συνήθως οι αποδόσεις που καταλήγουν είναι ιδιαίτερα αξιόλογες.

Θεωρία Στοιχήματος

Kouvadomania.gr

👉 Προγνωστικά Στοιχήματος. Αναλύσεις & Προβλέψεις για το Πάμε Στοίχημα. Προγνωστικά στοιχήματος δωρεάν καθημερινά. 
Oι καλύτερες προτάσεις για το πάμε στοίχημα, καθημερινά με ιστορικό προβλέψεων! Προγνωστικά Στοιχήματος - Τί παίζουμε στοίχημα σήμερα;
Προγνωστικά Στοιχήματος, δωρεάν προτάσεις για το στοίχημα. Προγνωστικά Bet Builder, προβλέψεις. Quick Bet!

bottom of page