top of page

Τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα με ενισχυμένες αποδόσεις και combo bets


Novibet Promo

Η αγωνία στα μεγάλα πρωταθλήματα κορυφώνεται, δεδομένου ότι υπάρχουν ακόμη εκκρεμότητες όσον αφορά την κατάκτηση τίτλων και τα ευρωπαϊκά εισιτήρια.


Στην Premier League, η Μάντσεστερ Σίτι καλείται να κάνει το προτελευταίο βήμα για να κόψει πρώτη το νήμα. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα απάντησε στον αποκλεισμό από το Champions League με δύο πεντάρες (5-0 τη Νιούκαστλ, 5-1 τη Γουλβς), δοκιμάζεται στις 16:00 στο Λονδίνο από την επικίνδυνη Γουέστ Χαμ.


Τα «σφυριά» διεκδικούν την 6η θέση που οδηγεί απευθείας στους ομίλους του επόμενου Europa League, απέχοντας -με αγώνα λιγότερο- 3 βαθμούς από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!


Γουέστ Χαμ – Μάντσεστερ Σίτι 1: 7.10 Χ: 5.10 2: 1.40


Νωρίτερα (14:00), διεξάγεται στην αγγλική πρωτεύουσα το κρίσιμο Τότεναμ – Μπέρνλι. Οι γηπεδούχοι μείωσαν στον 1 βαθμό τη διαφορά από την 4η Αρσεναλ και θέλουν μόνο νίκη για να την προσπεράσουν, έστω προσωρινά. Οι φιλοξενούμενοι, από την πλευρά τους, «καίγονται» για αποτέλεσμα, στη μάχη για την παραμονή!


Στην Ιταλία, η πρωτοπόρος Μίλαν υποδέχεται για την προτελευταία αγωνιστική την Αταλάντα (19:00). Οι «ροσονέρι» (80 β.) νιώθουν... καυτή την ανάσα της Ιντερ (78 β.), που παίζει αμέσως μετά στο Κάλιαρι. Με 12 νίκες σε 18 ταξίδια της, η Αταλάντα είναι πάντα επικίνδυνη εκτός έδρας, έχοντας και ισχυρό ευρωπαϊκό κίνητρο!


Μίλαν – Αταλάντα 1: 1.80 Χ: 4.05 2: 4.05


Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα της Μίλαν, η Ιντερ, που πανηγύρισε την κατάκτηση του Κυπέλλου μεσοβδόμαδα, θέλει μόνο νίκη επί της Κάλιαρι (21:45), η οποία πάντως ούσα εντός επικίνδυνης ζώνης, δεν έχει άλλη επιλογή από το να κυνηγήσει με την ίδια δίψα το τρίποντο!


Κάλιαρι – Ίντερ 1: 6.80 Χ: 5.00 2: 1.42


Στη La Liga, τέλος, διεξάγεται το κυρίως μενού της προτελευταίας αγωνιστικής. Ξεχωρίζει το Ατλέτικο Μαδρίτης – Σεβίλλη (20:30), με τη γηπεδούχο να έχει εξασφαλίσει πλέον τη θέση της στο επόμενο Champions League και τη φιλοξενούμενη, μετά από τρεις σερί ισοπαλίες, να χρειάζεται 1 βαθμό για να πάρει και αυτή το «εισιτήριο».


Μαγιόρκα – Ράγιο Βαγιεκάνο, Κάντιθ – Ρεάλ Μαδρίτης και Λεβάντε – Αλαβές, είναι τα ματς που θα κρίνουν σε μεγάλο βαθμό τις ομάδες που θα ακολουθήσουν στη Segunda Division την ήδη καταδικασμένη Λεβάντε.


Ατλέτικο Μαδρίτης – Σεβίλλη 1: 2.30 Χ: 3.00 2: 3.40


Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.


Τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα όπως θα ήθελες να είναι…


*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI


ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ


21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

13 Προβολές

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
stoiximan eikona.jpg
Stoiximan

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png
pamestoiximaimage.jpg
pamestoixima_260x160.png

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png
betback.png
bet365

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png
BWIN Leaderboard_edited.jpg
Bwin

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png
1200x800_edited.jpg
Betshop

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png
400x1000_Right_edited.jpg
Sportingbet

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png
Super Combo novibet_edited.jpg
Novibet

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΗΝΑ

5-star.png
Στοιχηματικά νέα

Προγνωστικά Στοιχήματος
Καθημερινά η ομάδα του Kouvadomania.gr αναλύει και προτείνει σημεία από το ποδοσφαιρικό κουπόνι στοιχήματος. Τα προγνωστικά στοιχήματος είναι γραμμένα με απλό κατανοητό τρόπο και πολύ εύκολο να τα βρείτε μέσα στην ιστοσελίδα.
Τα προγνωστικά μας είναι είτε σε άρθρα με ανάλυση, είτε ως προτάσεις Quick Bet με προτεινόμενα σημεία και απόδοση σε πίνακα.


Προγνωστικά Στοιχήματος Ποδοσφαίρου
Στην Kouvadomania.gr θα βρείτε κατά κύριο λόγο προγνωστικά στοιχήματος ποδοσφαίρου, μας αρέσει το ποδόσφαιρο περισσότερο από κάθε άλλο άθλημα, παρόλα αυτά κάποιες φορές θα βρείτε και προγνωστικά άλλων αθλημάτων είτε μέσο συνεργασίας με κάποιον tipster είτε σε περιπτώσεις μεγάλων διοργανώσεων.

Προγνωστικά Στοιχήματος Quick Bet
Τα προγνωστικά στοιχήματος Quick Bet είναι ένας πίνακας προτάσεων ο οποίος ανανεώνεται σχεδόν καθημερινά και παρουσιάζει κάποιες βασικές προτάσεις της ομάδας της σελίδας μας χωρίς ανάλυση.
Ουσιαστικά μιλάμε για "γρήγορες" προβλέψεις. Συνήθως τα προγνωστικά αυτά συμβαδίζουν με τα άρθρα προγνωστικών στοιχήματος που θα βρείς στην σελίδα μας.


Προγνωστικά Στοιχήματος Bet Builder Τα προγνωστικά στοιχήματος Bet Builder δίνονται κυρίως σε σπουδαίες αναμετρήσεις είτε ενχώριες είτε μεγάλων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων. Εκμεταλευόμαστε την δυνατότητα Bet Builder των στοιχηματικών και πρακτικά προτείνουμε για 1 συγκεκριμένη αναμέτρηση συνδυασμό σημείων. Τα προγνωστικά στοιχήματος Bet Builder είναι ιδιαίτερα διασκεδαστικά και συνήθως οι αποδόσεις που καταλήγουν είναι ιδιαίτερα αξιόλογες.

Θεωρία Στοιχήματος

Kouvadomania.gr

👉 Προγνωστικά Στοιχήματος. Αναλύσεις & Προβλέψεις για το Πάμε Στοίχημα. Προγνωστικά στοιχήματος δωρεάν καθημερινά. 
Oι καλύτερες προτάσεις για το πάμε στοίχημα, καθημερινά με ιστορικό προβλέψεων! Προγνωστικά Στοιχήματος - Τί παίζουμε στοίχημα σήμερα;
Προγνωστικά Στοιχήματος, δωρεάν προτάσεις για το στοίχημα. Προγνωστικά Bet Builder, προβλέψεις. Quick Bet!

bottom of page